AKTUELNO

Borba, želja i volja su najvažniji za uspeh!

Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš samo su neke od muzičkih zvezda koje su svoju karijeru počele da grade u talent šou programima. Da li je danas uopšte moguće drugačije doći do izražaja u muzici i šoubiznisu, komentarisala je nekadašnja takmičarka Pinkovih zvezdica Magdalena Vračić, koja je danas jedna od najtraženijih mlađih pevačica.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Mislim da su takmičenja dosta značajna, ali ja smatram da je mnogo bitnije kako nastaviti posle tog takmičenja. Imamo mnogo fenomenalnih pevača koji su imali medijsku pažnju, ali jednostavno nije to to posle takmičenja. Mislim da možda nisu našli neku odgovarajuću pesmu. Ako si već pevač onda voliš tu pažnju i to ti je posao, to je sastavni deo. Međutim, ima dosta ljudi, ne znam zašto, ali posle takmičenja se jednostavno povuku i mislim da je to definitivno greška kada dođe tvojih pet minuta. Ipak moraš da uložiš da bi ti se dalo - rekla je Magdalena u emisiji "Una Due Tre"

Foto: Promo

Do sada se dokazalo da su brojni finalisti šou programa bolje prolazili od samim pobedinika.

- Verovatno zato što im je dato sve na tacni. Cela pažnja je usmerena na tebe - tvrdi Magdalena, pa se osvrnula na pobednika takmičenja "Zvezde Granda" Mirzu Selimovića koji jje napravio sjajan uspeh.

- Toliko je autentičan i drugačiji, ne možeš da se ne svidiš ljudima. Da je možda snimao neke druge pesme, ili turbo-folk, to ne bi bilo to. Nismo ga zbog toga zavoleli - rekla je pevačica.

Autor: pink.rs