AKTUELNO

Atletičarka je vodila računa o svakom detalju dok je uređivala dom, a posebnu draž daje mesto gde je sagrađena vila.

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović, kada nije na atletskoj stazi, svoj mir nalazi u vili koju je sagradila na Petrovardinu. Prava oaza se nalazi daleko od gradske vreve, pa Ivana leti može da provodi vreme na bazenu i dvorištu koji je prepun zelenila. Ovo mesto odiše svežinom, a pogled na Dunav daje posebnu draž, pa Ivana može da se osami i da uživa u čarima prirode.

Kuća je ograđena visokom betonskom ogradom, pa daje intimu prostroru, a kada se uđe u prostranu vilu koja je urađena po poslednjim enterijerskim strandradima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Bela garnitura, ogromni mermerni sto, radni prostor, velike vitrine, sve to krase ovaj životni prostor.

Ivana je angažovala profesionalce koji su vodili računa o svakom detalju, pa se može primetiti da u prostoru preovladavaju zemljani tonovi i bele nijanse koje su uvek aktulene kada je enterijer u pitanju.

Ivana je u kući napravila teretanu, gde provodi dosta vremena.

- Poslednjih sedam, osam godina sam se dosta posvetila svom telu, hormonima i tome šta mi prija,a šta ne. Kada sam shvatila da to što unosim u sebe mora da ima svoju svrhu, prestala sam da razmišljam o tome da li mi se nešto jede ili ne. Jednostavno, to je nešto što se podrazumeva. Obožavam šećer, ali se trudim da ga izbegavam iz zdravstvenih razloga jer imam nekih problema, ali mogu reći da sam slatkišar. Na kraju sezone uvek volim da se počastim. Što sam starija, treniram sve manje, ali kvalitetnije. Telo i um su usko povezani i sport mnogo znači. Svesna sam da jednog dana neću skakati u dalj i trčati tolike kilometraže, ali volela bih da skijam, što mi je sada baš zabranjeno- rekla je ona ranije za “Blic”.

Foto: Instagram.com

Njeni kućni ljubimce, odnosno kuce koje je tokom godina udomila, imaju posebno mesto za uživanje.

Naša proslavljena atletičarka veliki je ljubitelj pasa, pa je tako ljubimce pustila leti da imaju prostranost napolju. Oni najviše vremena provode u dvorištu, a pokošena trava i velik prostor im daje mogućnost da mogu da trčkaraju. Ivana sa njima voli da odradi trening napolju, što joj posebno prija kada su letnji dani u pitanju.

Posebno mesto u domu je rezervisano za radnu soba gde Ivana često završava poslovne obaveze- papirologiju, a veliki kompjuter je zauzeo centralni deo.

Foto: Instagram.com

I ova prostorija gleda na Dunav, a osunčani momenti koji svaki deo doma ima, daje mu toplinu, pa zemljani tonovi su uklopljeni da se osećate kao u nekom holivudskom filmu.

Autor: N. Ž.