AKTUELNO

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić danas su odlučili da obave crkveno venčanje i krštenje naslednice, a pre samo godinu dana njih dvoje su se venčali u tajnosti u krugu svojih najbližih, a ekipa portala Pink.rs ispratila je ovo venčanje od samog početka.

Te tako, Darko i Tamara odlučili su da svadbeno veselje održe u jednom prestoničkom restoranu, a među prvim zvanicama pojavila se pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, odmah nakon njih dvoje stigla je i pevačica Vanja Mijatović, a šta je ona rekla u izjavi za Pink.rs, pročitajte u linku u nastavku:

Naredna je stigla i pevačica Dragica Zlatić, koja je u izjavi za naš portal progovorila o željama za mladence, ali i o prijateljstvu sa Tamarom.

- S obzirom da mi je Tamara jedna od tri najbliže koleginice, zajedno smo od takmičenja prošle svašta, u top 10 mojih najboljih prijatelja. Ja je uvek zezam, s obzirom da je ona mene izbacila u polufinalu, pa sam ja sledeće godine ušla u finale, nikada joj to neću zaboraviti (smeh). Ona je moj glas razuma, uvek ima svoj stav, a ja uvek vrdam ili kada su momci u pitanju, ja patim, a ona mi kaže: "Šta patiš?! Ako hoće hoće, ako neće, neće, zdravo". Uvek mi daje korisne savete - rekla je Dragica, pa je otkrila da li je teško da opstane prijateljstvo među pevačicama:

Foto: Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

- Nije teško da opstane prijateljstvo ako si sigurne u sebe i ostvarene, sve te žene koje su svesne sebe, nemaju razloga da budu sujetne. Svesna sam da ima sujete, ali među par nas, nema. Volim da kažem da smo mi "neprskana generacija" - dodala je ona, a šta je još rekla, saznajte u video-prilogu u nastavku:

Takođe, izjavu je za Pink.rs dala i pevačica Katarina Grujić, koja je otkrila šta je poželela mladencima, ali je progovorila i o braku sa fudbalerom Gobeljićem.

- Ja sam imala veliki problem sa haljinama, nijedna mi nije odgovorala, sve su mi bile velika. Ova haljina mi je stigla sat vremena pred venčanje - rekla je Katarina, a onda je otkrila kakav je njen brak:

- Meni je savršeno u braku, meni je bolje sada u braku nego pre...Ja mislim da nema neke prevelike tajne o uspešnosti brakova, ja sam pronašla čoveka koji je predivan, pošten što je meni i najbitnije, birala sam čoveka onakvog kakvog sam sanjala da imam kao devojčica. Danas omladina prebrzo ulazi u neke ozbiljne stvari, ljudi to olako sve shvataju - rekla je pevačica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.P., N. Ž.