AKTUELNO

Neočekivano!

Prethodnu noć u Eliti, obeležila je emisija voditeljke Dušice Jakovljević, ali i emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Jelena Simonović

Naime, Dušica je u svojoj emisiji ugostila majku Anite Stanojlović, Angelinu i oca Maje Marinković, Takija sa kojima je razgovarala o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Taki je tokom emisije žestoko komentarisao Stanislava Krofaka posle raskida njega i Maje, pa ga je nazvao "starletanom željnim popularnosti".

On je starletan i svim devojkama se udvarao, željan je popularnosti i sad kad je Majin dečko je konačno došao do cilja. Maja je njihov trofej, ona je već mnogo godina ovde i video sam neku izjavu da je on tukao svoju ženu tako da se vidi o kakvoj ličnosti se radi. Cela nacija je videla njihove odnose i onda on i dalje laže, ne znam koga farba samo postaje srpdnja nacije. On je prevarant jedan. On je do sada najgori njen dečko, ne zna ni da čita, evo kupio sam mu bukvar da nauči slova. Slabo sam ih razumeo - rekao je Taki pa dodao:
Kako se ponašao u početku, mazi je, bio dobar. Ovo što je sad to je on. Zato se ona zaljubila, ušao joj je pod kožu,. On je jedan jazavac običan. Čim te čovek ne gleda u oči, to je sve jasno. On je iskompleksiran - rekao je Tako.

Sa druge strane Angelina je sa knedlom u grlu govorila o svojoj ćerki, njenim učestalim sukobima sa Jovanom Tomić Matorom, ali i ljubavnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, kojeg je nazvala 'anđeo čuvar".

Aniti je nametnuto, ona je tipovana od strane Matorinih prijatelja, ali možda i same Matore. Sećam se situacije pre nego što su ušle njih dve, ona je meni rekla da će sigurno pokušati da naprave žrtvu od Matore. Ja nisam znala za to dopisivanje, da sam znala rekla bih ja prva Matoroj - rekla je Angelina pa dodala:
Moram da se osvrnem na Matoru koja je mene optužila da igram rijaliti napolju, ja nisam nikada to radila. Moram da kažem za priče da je Matora tipovana, da kupuje stanove i to sve, to nije isitna. Njih dve su imale plan da kupe stan u Beogradu, da ja budem bebisiterka, da Matora ide na oplodnju, a Aniti brat da ga zaposle u Matorinom restoranu, to je tako nerealno. Posle je bila priča za stan u Kruševcu, ali sve je to izmišljotina - dodala je Angelina.

U jednom momentu je voditeljka saopštila Angelini da će doći do suočavanja između nje i Jovane Tomić Matore, te je Angelina krenula put Elite.

Njih dve su se susrele u novom delu Elite, a tom prilikom su jedna drugoj mnoge stvari.. Za početak Angelina je otkrila da zamera Aniti što je povredila Matoru i što se dopisivala sa Mateom. Nakon toga njih dve su razgovale o stanu u Kruševcu, uvredama , te je Angelina rekla da nikada nije vređala Matoru.

Anitina majka je rekla Matoroj da treba da pazi jer nema prijatelje van rijalitija jer mnogi rade protiv nje, te i da joj je Matorina prijateljica javila da je ona izbacila Anitu i Alekseja u 2 ujutru iz stana, što je Matora porekla.

Nakon povratka u Belu kuću, Matora je otkrila Marku Đedoviću i Mileni Kačavendi detalje razgovora.

Angelina je potom priznala da joj je bilo žao Matore, kada ju je videla tokom susereta, te je priznala da joj mnogo nedostaja ćerka.

Autor: PINK.RS