AKTUELNO

Uzbuđena!

Pevačica Marija Šerifović večeras drži svoj prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a ona je za Pink.rs pred sam nastup iznela svoje utiske, prisetila se svog detinjstva i progovorila o majčinstvu.

Foto: Pink.rs

- Pre 20 godina sam počela da pevam, a sad je prvi solistički koncert. Nakon 20 godina prvi solistički. Radujem se, malo sam nervozna, ali sve je okej. Ne postoji dodatna odgovornost, samo interesovanje, da vidimo kakva će bizi energetska razmena. Biće sve okej. Imam fragmenete neke, slike, rano detinjstvo vezano za mali stančić od 40 kvadrata. Sećam se moje bake Draginje koja me je očuvala, ovo što je dolazilo kasnije tokom škole je manje važno. Detinjstvo je bilo zanimljivo, vedro, veselo, bila je faza nekog prevremenig odrastanja. Koliko lepih, toliko je i ružnih stvari bilo. Nisam bila ni za šta uskraćena od porodice. Otac je večeras tu, majka ne. Rajka ređe viđam, ali je večeras tu - rekla je Marija i dodala:

Video: Pink.rs

- Sve je u redu i pod kontrolom, onako kako sam zamišljala, sve je kako treba. Verica mi najviše pomaže, a onda i moje prijateljice, četiri tetke iz Ameirke i to je to. Verica je uvek uzbuđena, prosipa vodu za mnom, voli te rituale bapske. Uvek je uzbuđena gde god nastupam. Ona uvek ima želju da razbucam sve, da bude se super - poručila je pevačica.

U nastavku pogledajte delić atmosfere s Marijinog koncerta:

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs