AKTUELNO

Zaratile!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić Marinković. Ona je istakla da joj je žao što je izrekla Janjušu reči koje nisu primerene, pa Kačavendi uputila gnusne uvrede nazvavši je uličarkom i najvećim zlom u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, mali budžet, ne znam ništa od tebi, samo znam da imaš nenormalan odnos sa Miljanom, neću da pričam o nečemu što ne znam, tako da je to to -rekla je Jelena.
Janjuš, mali budžet, žao mi je što ste Ivan i ti ušli u sukob jer volim tvoj smisao za humor, ironiju i sarkazam. Odnos sa Aneli neću da komentarišem, cenim te kao rijaliti učesnika i zaslužio si da te mnogi učesnici gledaju sa poštovanjem. Žao mi je što si mi užasne stvari govorio, ja sam ti sve to oprostila, imao si jako loše momente, znam kako si se osećao kad ti se desila tragedija. Između nas nema animoziteta i zaslužio si veći budžet ali imam draže ljude -otkrila je Jelena.
Ja znam da se tebi sviđa Janjuš i on tebi sad dobacuje i uzvraća komplimente -rekla je Aneli.
Ja samo mogu da kažem da se Jelena lepo oblači i da mi se dopada njen stil -dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

E sad da dam mali budžet balavoj lami, jako zla i pokvarena osoba, evo sad ovde igraš, je l' to prošlo 40 dana? Pablo ako može muzika možemo sad da se veselimo. Kukala si i plakala na žrtvi da te svi kanalimo, a onda kreneš da vređaš, uličarko jedna, podsećaš na najgora vremena i devedesete, navikla si da pretiš da će nas neko čekati na ulici. Pretiš sa mužem za koga tvrdiš da nije kriminalac, ja mislim da ti nisi normalna i da si željna muškaraca. Ljubiš ovde zauzete muškarce i sedaš im u krilo, ne znam šta ti je Munjez skrivio da likuješ njegovom diskvalifikacijom. Pogledaj se u ogledalu da li si ti normalna, sitni lopove i prevarantu, da li postoji veća gnjida koja izda nekoga sa kim se družila -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.