AKTUELNO

Ne štedi!

Danijel Dujković Munjez je u toku prošle nedelje diskvalifikovan iz Elite, međutim on nije stao sa komentarisanjem pojedinih takmičara ni nakon napuštanja rijalitija. Naime, kako je u prethodnom periodu u Eliti imao česte sukobe sa takmičarima, a sada je još više opleo po njima.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Munjez je rešio da otkrije pravo mišljenje o pojednim takmičarima tokom sinoćnjih Nominacija. Naime, on je kačio storije na kojima je komentarisao pojedine takmičare Elite, ali i prozivao one koji podržavaju Milenu Kačavendu sa kojom je u prethodnom periodu bio u sukobu.

Na prvom stroju on je pohvalio Anđela Rankovića, Anitu Stanojlović i Nenada Aleksića Ša sa kojima je bio u sjanom odnosu, da bi nakon toga potkačio pojedince nazvavši ih poltronima i du*euvlakačima.

Foto: Instagram.com

- Razočaranje! Kaže ona je bila kriva i snosi krivicu, a najgore je pljuvala kod mene... CCC.. - napisao je Munjez i okačio sliku Lejdi Di dok je na nominacijama hvalila Milenu Kačavendu.

Foto: Instagram.com

- Komplet pu*ači ku*ca, mislim na poltrone i du*euvlakače - napsaio je Munjez na narednom storiju na kojem je okačio Nikolu Lakića.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs