AKTUELNO

Snežana Borjan otkrila je koliko joj teško pada razdvojenost od supruga, golmana Milana Borjana, koji trenutno boravi u Slovačkoj.

Snežana Borjan istakla je da joj je poslednjih godinu dana jako teško palo zbog toga što je trebala da uskladi privatni i poslovni život i to bez prisustva supruga.

- Milan nije bio tu, ali je davao instrukcije sa strane. Najveća podrška je njegova i podrška moje porodice. Najviše mi to znači i zbog njih sve ovo radim. Milan je proglašen za najboljeg golmana Slovačke i prima nagradu. I dan danas je teška razdvojenost, Milan se vraća u nedelju, i ne postoji srećnija žena od mene što će on u Srbiji provesti naredne dve godine. Suze su potpuno okej, ali trudim se da ne plačem kada se razdvajamo. Kada dođu loši periodi, nakon njih uslede dobri. Sin je jako ponosan na mamu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Poslednjih godinu dana mi je bilo jako teško da uskladim posao i privatan život zato što Milan nije bio tu. Imam pomoć u kući, ali sve ostalo je na meni. Normalno da radim sa sinom zadatke, to je deo svake majke, ručak, škola... Ja sam najbolja kuvarica i to je moj deo posla.

Inače, Snežana je uspešna poslovna žena. Poseduje restoran na Zlatiboru i salon u Beogradu na vodi. Snežana je pokrenula novi biznis na točkovima, humanitarnog tipa. Ona je danas u Privrednoj komori predstavila novi biznis - salon lepote na točkovima. Salon je namenjen prvenstveno licima koja imaju neki inavliditet ili su iz nekog razloga onemogućena da dođu u pravi salon!

Autor: Pink.rs