AKTUELNO

Karambol!

Naredno pitanje bilo je za Milicu Veličković i Boru Terzića.

Bog vam je dao novu životnu šansu, kada ćete prestati da se svađate sa vama nebitnim ljudima - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to upravo pričam Terzu, ne znam koju potrebu ima da se svađa sa Bojanom i Mićom. Nas dvoje ćemo da radimo na našem odnosu, pogotovo zbog bebe - rekla je Milica.

Sledeće pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru.

Kažeš da su Anita i Anđelo započeli temu za dotičnu, je l' moguće da toliko lažeš?! Ti si je započela sa veridbom - glasilo je pitanje.
Ja sam to već rekla na debati, to smo već pričali. Imam prava da pričam šta ja hoču, bila je debata i da je Lejdi dobacila. Boli me ku**c da li je to izazvalo debatu i dokažem da li ovaj mali klošar laže...Sve po zasluzi i kako oni hoće - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pametnom dosta je: "Čemu potreba?". Mene niko nije pitao da li sam bio veren, pa ja dokazujem. Pokrenuto je sve to od strane nje (Matora). Bila je poenta da ona to uplete da bi se poremetio moj odnos sa Anitom, jer je ona možda znala kako će da reaguje - rekao je Anđelo.
Da li je moguće da gledaoci dva dana pričaju da sam pomenula Teodoru Džehverović, a kada neko kaže: "Imam ja da pričam šta mi je Matora pričala za brata, hoću ili neću" ili "nemoj da kažem ko ti je tukao...", znači gore je ovo što sam ja pitala ili rekla, boli me ku**c imam da pričam šta hoću. On je pljuvao Teodoru kod mene lično, mogu da ti nabrojim pet prijatelja o kojima mi je pričao, a svi su otišli od njega - rekla je Matora.
Samo bih dodao, došla je Gordana, mama od Teodore i krenula u raspravu i još veća gungula se napravila - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.