AKTUELNO

U skupocenoj vili na Dedinju, vili Svetlane Cece Ražnatović, uveliko je u toku veselje povodom rođenja trećeg sina Veljka Ražnatovića, kom su on i njegova žena Bogdana, dali ime Isajia.

Naime, ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović dala je izjavu za Pink.rs, u kojoj je otkrila kako se trenutno oseća ponosna majka, Bogdana Ražnatović.

- Ustala sam, išla da podržim snajku na porođaju, onda sam trčala kući da se završe sve pripeme oko slavlja...Pa vi posle recite da nisam super žena?! I pevala sam - rekla je Ceca, a potom je otkrila kako je Bogdana:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Presrećni smo svi, imamo puno gostiju, tu je porodice, ne postoji ništa lepše nego da mu se proširuje porodica i da se rađaju deca živa i zdrava. Samo neka se dešavaju lepe stvari. Čule smo se više puta danas, dobro je, brzo se probudila iz anestezije, ma to je žena zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je Ceca, a onda je otkrila da li bi volela da dobije i unuku:

- Šta je Božija volja, to će biti, ali bi bilo lepo da imaju i devojčicu...Veljko je birao ime, prelepo je, nesvakidašnje. Srce mi je prepuno, žao mi je što Nemanja nije tu, ali će uskoro doći - rekla je muzička zvezda.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

O čemu je još govorila, pogledajte u nastavku:

Autor: N.B., N.Ž.