AKTUELNO

On je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja sveta

Peđa Bajović predstavnik je Srbije na svetskom tamičenju stand-up komičara u Helsinkiju pod nazivom "The Funniest Person in the World".

On se uveliko priprema za nastup u Helsinkiju 5. decembra, gde će se predstaviti 20 učesnika, a pet najboljih ulazi u super-finale koje će biti održano 8. decembra.

Foto: YouTube screenshot

Peđa je već otputovao, a rešio je da sa publikom podeli kako provodi dane u skandinavskim zemljama, te je snimao blog.

Ovim putem Bajović je pokazao i kako se priprema za sutrašnje takmičenje, ali je pokazao i nekoliko skečeva kako bi se predstavio gledaocima.

Neposredno pred odlazak u Helsinki, Peđa je objasnio šta mu ovo takmičenje znači.

Možda je naziv takmičenja 'The Funniest Person in the World' pomalo pretenciozan, ali meni je njihov poziv da se prijavim bio svojevrsno priznanje za sve ovo što sam napravio u prethodnih desetak godina - rekao je Bajović.

Kako bi Peđa stigao do super-finala, neophodno je da skupi što više glasova na svom videu.

Foto: Promo

Pogledajte video na adresi www.VotePedjaBajovic.com i tamo mu dodelite svoj "like" i podelite sa svojim prijateljima.

Najbolji veteran stand-up komedije!

Peđa Bajović je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja sveta, te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom takmičenju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svetskom televizijskom kanalu za komediju - ''Comedy Central''. Prošle godine je dobio priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji ''Adria Comedy Awards'' u Skoplju.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. Đurović

#Peđa Bajović

#Takmičar

#komičar

'