AKTUELNO

Nisu svesni šta ih čeka!

Od početka godine u medijima svakodnevno postoje vesti o razvodima velikih muzičkih imena. Kako je Dragana Mirković javno objavila ona se posle 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, što je mnoge iznenadilo.

Foto: E-Stock; TV Pink Printscreen

Međutim tu nije bio kraj, Haris Džinović je takođe otkrio da se razvodi od Meline, a od kako je u javnost isplivala vest o razvodu,isplivali su mnogi šok detalji koji su se dešavali u njihovom braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njih, juče je u medijima osvanula vest da se razvodi i Dženan Lončarević nakon 25 godina braka. Njegova još uvek zakonita supruga Samira potvrdila je za Pink.rs da je razvod u toku.

Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava - poručila je Samira za Pink.rs.

Foto: Facebook.com/samira lončarević, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Tim povodom Pink.rs je stupio u kontakt sa poznatim numerologom Stefan Dragojlovićem koji nam je otkrio šta brojevi govore o razvodima estradnih ličnosti.

Svi ti razvodi su u njihovim životima započeli prošle godine, jer je prošla godina bila godina broja 7, a sedma Božija zapovest je “ne čini preljubu”. Znači svi ti razvodi su započeti, planirani i pripremljeni krajem prošle godine, a sada u godini 8 se sve to i realizuje jer 8 simbolizuje dva kruga - dva prstena spojena koja se sad razilaze. Jer je broj 8 broj kosmičke pravde. Istina mora da izađe na videlo, da se sve sazna što se krilo, mutilo, lagalo i varalo 7 godina unazad. - rekao je Stefan pa dodao:
I taj trend će trajati cele ove i cele sledeće godine. Samo što je sledeće godine i godina mnogobrojnih udovištava, rešavanja ostavinskih rasprava, svađe oko testamenta, pojava vanbračne dece, otimačine nasledstva i period kada će veliki broj estrade da skljokne na pod jer će se saznati monstruozne stvari, agresije, poroci, prevare, falsifikati i svašta nešto još - rekao je Stefan.

Foto: Promo

Autor: pink.rs