AKTUELNO

Brižan otac!

U emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' gostovao je Sloba Radanović koji je najavio svoj novi šou progarm koji eć biti emtovan na televiziji Pink, od sledeće srede, od 23 sata, gde će pevač odabrati anonimnu pevačicu s kojom će snimiti duet.

Pored toga, on se osvrnuo i na porodicu, pa progovorio koliko vremena provodi kod kuće i koliko je posvećen otac!

Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je - rekao je on i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Bog mi je dao i više nego što sam očekivao. Sve što danas preživljavam je veliki blagoslov i prezahvalan sam. Sa desetinom ovoga što danas živom bio bih zadovoljan. Da mi je neko rekao pre 10 godina da ću živeti ovakav život ne bih mu verovao. I sa jednom desetinom bih bio zahvalan, a kamoli sad - zaključio je Sloba i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Otac mi nedostaje! Ali sve je to život, i sve je to od Boga. Sada kada smo došli do toga da ne moram više da razmišljamo ko će platiti račune, kako ćemo to uraditi... On je otišao. Ali vera u Boga me je prosvetlila i naučila kako da se pomirim i borim sa tim, zaključio je on.

Autor: Pink.rs