AKTUELNO

Iskren do koske!

Ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" nalazila se na aerodromu Nikola Tesla, te je tako reporterka ove emisije, Katarina Rogojević imala priliku da porazgovara sa Dejanom Matićem, koji je sleteo u Srbiju iz Pariza, pa se osvrnuo na nastup koji je imao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najlošiji je bio let, pošto je bilo kašnjenja, mene to baš iznervira. Bio sam u Parizu, moja koleginica Tijana Em i ja smo bili u jednom klubu u Parizu, bilo je fenomenalno - rekao je Dejan Matić, te se osvrnuo na osmi mart, otkrivši da se kući vraća bez poklona:

Može bez poklona, mora (smeh). Osmi mart je bilo prelepo u Leskovcu, radio sam i pravo sam otišao na aerodrom, pravo na svirku, pa pravo na aerodrom. Trudim se da je kod mene svaki dan, osmi mart, biće iznenađenja. Idem kući za par dana, pa ću nešto da se organizujem da bude iznenađenje - rekao je Dejan,

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj razgovora, osvrnuo se na to da li planira uskoro da odmara, ističući da sve to zavisi od njegove dece, jer kako kaže, još uvek idu u školu.

- Biće vremena za odmor, samo da se uklopim s klincima, od njihove škole to zavisi, ali eto, početak leta. Počinje prvenstvo u fudbalu, pa ih možda iznenadim. Ne volim da planiram, jer se uvek izjalovi, tako da kao što nisam ništa rekao - rekao je Matić.

Autor: N. Ž.