AKTUELNO

Folk diva postavila je novi lični rekord od čak čestiri sata i četrdeset pet minuta sjajnog nastupa uživo.

Kao što smo navikli, kamere emisije „Whatzuuuuup“ na RED TVu, uvek su spremne da zabeleže najupečatljivije događaje i proprate razgovor sa najaktuelnijim poznatim ličnostima. Ovog puta ekipa „Whatzuuuuup“-a posetila je spektakularan koncert folk dive Dragane Mirković, ali je isto bila na otvaranju lokala miljenika mladih – trepera Nuccija.

Muzička zvezda, Dragana Mirković, održala je dva spektakularna koncerta za redom u Štark Areni u Beogradu i sa svojom vernom publikom u prestonici proslavila jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Mnogobrojne poznate ličnosti podržale su divu folk muzike i za nju imale samo reči hvale– što je budno oko RED TV kamera i zabeležilo.

Nakon uspešnog drugog koncerta i postavljenog novog ličnog rekorda od čak čestiri sata i četrdeset pet minuta sjajnog nastupa uživo, Dragana se obratila sedmoj sili.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

“Utisci nakon dva uzastopna koncerta su fantastični. Ispunjena sam ljubavlju i dobrom energijom – imam osečaj da mogu još tri sata da pevam. Ovi koncerti, verujem, da najviše dokazuju koliko sam radila, koliko sam se potrudila i dobila sam najlepše moguće komplimente. Nikada do sada nisam dobila toliko fantastičnih komplimenata kao što sam dobila u prethodnih dva dana. Oborila sam lični rekord u trajanju koncerta. Pre deset godina to je bilo četiri sata i petnaest minuta – sada je koncert trajao četiri sata i četrdeset pet minuta. Želela sam da pokažem emociju, želela sam da pokažem ljubav – sve ono što me prati 40 godina. Mislim da da to uspela, prvo kod publike, a moram priznati da sam i ja često bila na rubu suza – a definitivno najemotivniji momenat za mene je bilo to što su Marko i Manuela pristali da se pojave na ekranu kada su bile balade. Oni to inače ne rade – ali mama je ipak mama. Nikada ih nisam videla da su tako oduševljeni nečim kada je moj posao u pitanju. Nakon toga, najemotivni momenat za mene su pesme posvećene ljudima koje smo voleli i izgubili. Čeka me prilično velika turneja – posetićemo nekih četrdesetak gradova. Računam da ćemo dosta kuća sagraditi i jako sam srećna i ispunjena zbog toga. Imam velika očekivanja od humanitarne akcije koja će propratiti moju turneju. Biće još više kuća nego što smo planirali. Mnogo verujem i ljude i znam da ćemo uraditi velike stvari.” – rekla je folk diva.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Sjajna atmosfera sa koncerta Dragane Mirković, komentari njenih kolega koji su jedva dočekali da je podrže, ali i razgovor sa Nuccijem povodom otvaranja njegovog lokala, za slučaj da ste propustili ovo izdanje emisije “Whatzuuuuup” – čekaju vas na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.