AKTUELNO

Iskren do koske!

Nikola Lakić, učesnik ''Elite'' bio je je jedna od gostiju u emisiji 'magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković.

On je, pored ostalog progovorio kako je osvojio ženu i kako već dugo izdržava da u rijalitiju koji traje mesecima, ostane veran!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju osvojio na šarm! Proradio je neki fluid od pogleda upućenog njenog ka meni i mojeg ka njoj. Što bi današnji klinci rekli, osvojio sam je ''na foru''. Što se tiče vernosti, tu se ne donosi odluka... ja nikakvu odluku nisam doneo pa da sam zato veran, dodao je on.

Sanja je onda dobacila zanimljivu opasku kako je njegova žena, priliko poete Beloj kući rekla da je ništa ne zanima, te da samo donese pare - Lakić je ovako odgovoro:

Jesu finansije danas jako bitne, ali to nije sve u životu. Nikome nisam stavio ultimatum, niti sam ja nekome postavio ulitmatum. Sve dolazi iz duše i dok god bude te duše to će tako ostati, zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

U celu priču se umešao i Marko Đedović, koji e takođe bio gost emisije pa rekoa da lakičću daje još dva meseca vernosti, na šta se Nikola nadovezao:

Ako me on uzme pod svoje, biće i manje od dva meseca. On je superioran u tim nekim stvarima i spletkama pa te može naterati na svašta, rekao je kroz osmeh on.

Autor: Pink.rs