AKTUELNO

Sinoć je gorelo!

Noć iza nas obeležila je jedna neobična emisija 'Specijalni izazov' sa voditeljem Milanom Miloševićem i voditeljkom Anom Radulović.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Naime učesnici su imali zadatak da pogađaju pesme, ali ko zna tačan odgovor mora se udariti jajetom u glavu.

Učesnici su se izblamirali u poznavanju pesama, Slađa priznala da se ovakve pesme ne slušaju u Poršeu.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Miona Jovanović nije znala hit Lepe Brene, Jovana pevačica pala u senku znanja Nemanje Gačića.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Maja Marinković postala rekorder u takmičenju, Anita dokazala da joj je svadba sa Matorom bila totalno nebitna!

Lepše mi je meni samoj no tebi kraj nje - pevala je Maja

Detaljnije pogledajte OVDE.

Miljana Kulić upalila ''mešalicu'' kukovima uz hit Stanije Dobrojević, dok je Aneli radila OVO.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Bojana i Anđela nisu mogle da kontrolišu emocije, pa zaplesale zagrljene uz numeru 'Bogata sirotinja'.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Ukućani su opleli kolo na Badnji dan, Vera Matović zapalila atmosferu, orila se Bela kuća.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Slađa Lazić najveselija je bila zbog Anđelove muzikalnosti, HelenaFox vratila Anitu Tomić na fabrička podešavanja.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Sada su učesnici odigralu igru istine.

Tamara je iznela teške optužbe na Božin račun, Danka opisala sličnu situaciju situaciju zbog čega je Boža zapenio.

Pitanje za Tamaru: Šta se dešava sa Božom? -pitao je Munjez
Pokušava da mi priđe konstantno, rekao mi je da mu se sviđam i zašto mu ne dam više prostora, on je prilazio, nabijao se u mene. Stalno me ponižava, govori da će da me odvali od one stvari. Smeta mi jer me gleda majka, nasrnula sam na njega i žao mi je zbog toga ali me stvarno maltretira -rekla je Tamara
Ona je meni davala povoda za to, par puta sam joj rekao da bi izgrmeli u krevetu, sad ti kažem da ću stalno na tebe da nasrćem i da ću tek da igram rijaliti kad toliko lažeš i mene optužuješ -odgovorio je Boža
On je isto izgovorio meni za novu godinu kao i Tamari, ja sam te odbila ti si i dalje potencirao to -rekla je Danka
Ja tebe nikad ne bih ni štapom pipnuo, mršava si, nikakva, ne bih nikad imao seks sa tobom -rekao je Boža

 Munjez rekao da će dati sve od sebe da uđe u vezu sa Anđelom kako bi je izveo na pravi put, zbog čega je Bojana zapenila.

Pitanje za Munju: Zašto govoriš Bojani da ćeš da me preobratiš? -pitala je Anđela
Njenoj mami je sigurno bolje da je izjebem tri puta za dan nego ti bilo kad, jel ti jasno klošarko. Mislim da Bojana loše utiče itekako na Anđelu, manipuliše sa njom opasno. Ja sam od danas preobratitelj, uspeću u nameri da vratim Anđelu na pravi put -rekao je Munjez.
Oćeš da ti je*em malo Stefani, četiti meseca sam ti prijatelj i ti tako govoriš. Nasisaj mi se kurca dobro jel znaš, bolje sedi i ćuti. Ti bi svakome oteo devojku djubre jedno -rekla je Bojana

Lepi Mića i Bojana se počastili teškim uvredama, orila se Bela kuća, Anđela priznala da je ne zanima me porodica već je zaljubljena sam u Bojanu.

Pitanje za Anđelu: Ono što si pričala Slađi, da li je bila istina ili laž za Bojanu i da li si tražila zaštitu?
To jeste laž, ne treba mi nikakva zaštita, uopšte me ne zanima da li će neko da me podrži ili neće, mene zanima samo svoja devojka -rekla je Anđela
Što nisi tako pričala kad ti je majka bila ovde govnarko mala jel te nije sramota porodice -rekao je Munjez
Ja ću da ti karam ženu posle 10 godina konačno neko da te dohvati, ajde homofobu oladi, nikad nećeš biti pobednik, imaš pocepanu odeću klošaru. Čeka te grob još malo. -rekla je Bojana
Je*aće ti Munja devojku, nadrljala si, dro*o dođi da ga pipneš malo, ajde, je*em li ti majku -rekao je Mića

Maja Marinković dala Slađi Poršelini šut kartu zbog dvoličnosti, optužila je da je u prijateljstvu koristoljubiva.

Skoro uopšte nisam imala komunikaciju sa njom. Ovako generalno mislim da je kao sa početka nadmena bez povoda. Slađu Blindu Poršelinu pitam. Da li osećaš, dali ti nedostaje bliže druženje sa Majom i da li ste se udaljile? - pitala je Teodora
Iskreno ne vidim da smo se udaljile. Ona u rijalitiju funkcioniše drugačije od mene, ja pijem kafu svako jutro dok ona to ne radi. Mislim da smo se prosto, ona se druži sa jednom, a ja sa drugom ekipom - rekla je Slađa.
Ja ću biti iskrena jer ne mogu da se foliram. Jesmo se udaljile i mislim da imate priliku to da vidite. Ona je bliža sa ljudima sa kojima ja nisam dobra, to nije moj svet ljudi. Nas dve smo prošle godine provodile 24 časa zajedno, ovaj put je situacija drugačija. Meni se neke stvari ne sviđaju. Ja sam se distancirala. Aniti je svašta rečeno i sad su dobre. Ljudi se druže zarad interesa i viših ciljeva, ja to ne radim - rekla je Maja.
Ti treba da shvatiš da to nikad nije bilo pravo prijateljstvo - rekao je Ivan.
Šta ti misliš na tu temu? - pitala je Maja
P od prijateljstva nije postojalo - rekao je Ivan.
Maja se distancirala jer sam dobra sa Apolonom i Anitom - rekla je Slađa.
Ne vidim da je Slađa bilo šta loše uradila Maji i ne vidim razlog da se Maja ljuti što Slađa bleji sa nama - rekao je Anđelo.

Aneli priznala kako se osećala kad je videla Staniju na vratima, pa joj Ivan objasnio kakva je budućnost čeka sa Janjušem.

Kad su veze u pitanju ja polazim od toga da verujem u ljubav i od toga počinjem. Svi su me napali kad sam mislio da Aleksandra voli Dejana. Mislim da je Aneli zaljubljena u Janjuša i da se tu ljubav rodila, kao što mislim i za tebe i Teodoru. Priča Aneli i Stanije mi se ne dopada. Meni se kao muškarcu da sam na Janjuševom emstu ne bi dopalo kako reaguješ na pomen i priču o Asminu. Nekad imam utisak da bi trebala da ne konstatuješ ni Staniju ni njega. Ja vama želim svu sreću, on j eje*ivetar, on j eu Prijepolju ti u Sarajevu, ali ja vam želim sreću - rekao je Ivan.
Ja ne potenciram nikakva pitanja za Staniju niti mi je drago što sam je videla na vratima. Ja imam strah od te teme, a ja bežim od te teme. Ja Janjušu nikad nisam spomenula Alibabu iz čista mira, osim kad mi dođe pitanje. Nora jako voli svog tatu i mama mi je rekla da ga ona stalno spominje. Mene on ne zanima i ne bih se pomirila sa njim jer mi se gadi, naneo mi je bol i zlo - rekla je Aneli.

Autor: N.P.