AKTUELNO

Nije se pozdravila sa njima. On sve vreme ćutao, Mina izjavila da želi kući!

Nakon tačno mesec dana Anđela Veštica se ove noći vratila u najgledaniji rijaliti program na Balkanu - Zadruga. Ona je u studiju u Šimanovcima izjavila da se izvinjava gledaocima Televizije Pink i porodici Jelene Golubović zbog fizičkog kontakta koji se desio između njih dve.

Foto: RTV Pink

Dodala je i da je pratila svakoga dana šta rade njeni cimeri pogotovu Mina Vrbaški za koju smatra da je izgubila kompas. Pre nego što je krenula u najluksuzniji kompleks u regionu Veštica je rekla kako sa Đeksonom, sa kojim je imala nekoliko puta seksualne odnose pred kamerama, ovoga puta neće imati ništa jer je napolju čeka dečko.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Čim se pojavila na vratima "Zadruge", takmičari su ostali oduševljeni kada su je ugledali, a Veštica je dobila komplimente da je smršala. Veštica je imala i želju da se odmah obrati Jeleni Golubović, dok je Maci Diskreciji donela poklone zbog čega se pobunio Lepi Mića.

Foto: Instagram

Ja moram prvo Jeleni Golubović da se obratim i da pružim ruku izvinjenja. Ja želim da se ti i ja van suda poravnamo. Ti meni ništa nisi skrivila, na tebi se prelomilo - rekla je Veštica.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su bili srećni što je vide, svi osim Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, koji su se povukli u ćoškove imanja! Šta je Mina rekla o nekada najboljoj drugarici, kako je izgledao ulazak Anđele Veštice kao i sastanak koji su održali ukućani povodom njenog povratka, pogledajte u video-prilogu ispod.

PROČITAJTE: FANOVI U TRANSU, OVO SU ČEKALI MESEC DANA: Anđela Veštica se VRATILA U ZADRUGU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'