AKTUELNO

Odlučila je da poslednje dane provede u rodnom gradu.

Glumica Irena Mičijević imala je veoma specifičan životni put koji nije bio ni malo lak. Još u mladosti pokazivala je interesovanje za glumu, nakon čega je upisala Fakultet dramskih umetnosi sa samo 16 godina.

Početak njene karijere obeležilo je ratno stanje na ovim prostorima, zbog čega je odlučila da se preseli u Španiju gde je pronašla utičište.

Foto: Printscreen Youtube

Ivana je tamo živela deset godina, a jednom prilikom otkrila je da se veoma teško prilagodila. Posle čitave decenije života u Pirinejima, odlučila je da se preseli u Veliku Britaniju sa suprugom Sinišom Rodićem, koji ima svoju kompaniju za projektovanje i istaknuti je arhitekta.

Ćerka Kira joj je bila centar sveta, a na život u Londonu brzo su se navikli.

Pročitajte još:BILE SU MAJKA I ĆERKA: Glumica se TUŽNOM porukom oprostila od koleginice! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

- Kada jednom odeš iz svoje zemlje, svaki sledeći korak je manje težak - rekla je Irena jednom prilikom.

Glumici je dijagnostikovan je rak limfnih žlezdi pre 10 meseci, nakon čega je odlučila da se iz engleske prestonice sa porodicom vrati u Beograd.

Foto: Printscreen Youtube

Želja joj je bila da poslednje dane provede u srpkom glavnom gradu, a preminula je juče u popodnevnim satima, ostavivši za sobom uloge poput Klare iz "Žena sa Dedinja", po kojoj je našoj publici najpoznatija.

Irenina ćerka je izrazila želju da prisustvuje majčinoj sahrani, koja će se biti u toku nedelje, a njen odlazak podnela je teško.

Autor: Pink.rs

#Irena Mičijević

#glumica

'