AKTUELNO

Dobijate najluđi jutarnji program!

Još jedno jutro na RED TVu, koje je sve samo ne obično! Ekipa najluđeg jutarnjeg prorama pod nazivom " Ne Gledam ti ja to " opet je uspela da spoji, na prvi pogled, ne spojivo i da se pri tom dobro zabavi - ali i da razbudi uspavanu publiku kod velikih ekrana tokom neverovatnih pet sati živog programa.

Svetski dan braka u studiju su komentarisali voditelji emisije "Ne gledam ti ja to " na RED TVu. Jelena Pešić, Milica Kemez i Bora Santana razgovarali su međusobno o receptu za uspešan brak. Jelenino mišljenje je da je najveći problem današnjice manjak kompromisa sa obe strane, a Bora se nadovezao da se mlađe generacije češće razvode nego što je to bilo nekada.

Gde je jutro, tu je i doručak. Jelena Pešić je pravila prženice u studiju i žalila se kako nema ruku za to. Milica se nadovezala da je skroz ok da su muškarci bolji u kuhinji, a da su žene ipak za neke finije stvari.

Današnji gost emisije " Ne gledam ti ja to " na RED TVu bio je pevač Hasan Dudić. Hasan je pričao Milici, Bori i Jeleni kako je mnogo pesama napisao i sebi i drugima, ali se i požalio da za razliku od mnogih autora i tekstopisaca ipak ništa nije zaradio od pregleda na najpopularnijoj muzičkoj platformi. Hasan je rekao da zapravo nije teško napisati pesmu - da ona prosto sama izađe iz čoveka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hasan Dudić tvrdi da današnji mladi muzičari trebaju prvenstveno da budu naslušani dobre muzike, pre nego što se sami late pravljenja pesama. Kaže da je lako praviti današnje popularne pesme koje su tra la la, ali se treba zapitati gde je tu emocija i nije fan domaće popularne muzike.

Milica, Bora i Jelena sa Hasanom su se prisetili njegovih bokserskih dana, a Hasan je sa ponosom istakao da mu vicevi o njemu ne smetaju - naprotiv, jer kada uđeš u vic, onda si legenda.

Hasan Dudić veruje da je ipak na nebu jača ekipa muzičara, nego ovde i sa dozom nostalgije zaključuje da je trenutna popularna postavka muzičara na sceni dosta tanka.

Pratite i dalje najluđi jutarnji program na RED TVu "Ne gledam ti ja to" svakog radnog dana od 7 do 12 časova.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Hasan Dudić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv