AKTUELNO

Nije želela da se preznojava na visokim temperaturama, zbog čega je odabrala kreaciju koja je preznojila sve koji su je u njoj videli.

Atraktivna Soraja Vučelić danas se na zakazanom sastanaku sa ekipom emisije "EKSKLUZIVno" pojavila u do sada neviđenom izdanju kojim je uspela da nadmaši samu sebe!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Budući da je napolju bilo veoma toplo, Soraja nije želela da se preznojava u toploj garderobi, ali je zato učinila to da se prezonoje svi muškarci u njenoj blizini.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ona je za intervju za emisiju "EKSKLUZIVno" odabrala provokativni kostim koji je više otkrivao nego što je pokrivao, a samo je milimetar falio da zgodna Soraja pokaže svoje najintimnije delove, budući da ispod ove kreacije nije imala ama baš ništa, čak ni gaćice.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Soraja je bila sigurna da neće pokazati ništa što nije želela, pa je ponosno pozirala pred objektivom fotografa našeg portala, a u kakvom ćemo je izdanju zateći naredni put, kao i da li će je Stanij Dobrojević ponovo iskopirati, ostaje da vidimo. S obzirom na to da se Soraja uvek trudi da nadmaši samu sebe, nema sumnje da će dati sve od sebe da ponovo ode korak dalje i prikupi još više znatiželjnih pogleda, ukoliko je to moguće.

Foto: Pink.rs

Deo onoga što vas očekuje večeras u 18:20 sati na Televiziji Pink u emisiji "ESKLUZIVno" pogledajte u nastavku:

D. T.

#Seks

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#starleta

'