AKTUELNO

Ovo je bilo totalno neočekivano!

Zilha Karišik, supruga aktuelnog zadrugara Edisa Eda Fetića, trenutno je jedna od verovatno najtraženijiih žena u Srbiji koju svi žele da čuju. Međutim, ona, sve do danas, nije želela nijednu medijsku ekipu da primi u svoj dom niti da daje izjave. Danas je u Novom Pazaru novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić koji je trebalo da razgovara sa Zilhom, ali ona je na kraju od toga odustala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je jedino želela da se javi telefonskim putem, dok je Nemanja stajao ispred njene zgrade.

Na tvoje insistiranje pristala sam da se javim, da kažem da me ništa ne zanima, da nemam nikakav komentar - rekla je Zilha, a zatim izašla na balkon, mahnula i vratila se u stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je objasnio da ona nije želela ipak da daje izjave, te ispričao šta mu je rekla kada je bio u njenom stanu.

Ona je u čudu zbog svega što se dešava, rekla je da je uspela da sačuva decu, oni se nalaze u stanu Edove majke trenutno - ispričao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je u uključenju uživo razgovarao i sa Edom, Fetićevim najboljim prijateljem, koji je potvrdio da su njih dvojica bili u Zilhinom stanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je tako i pametno, da ostane dosledna, da ne daje izjave i ne želim da bude da se ja mešam. Verovatno porodica nije htela, imaju pravo. Istina je da smo sedeli svi zajedno u stanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Za novinara Nemanju Vujičića ova poseta Novom Pazaru nije bila nimalo prijatna, budući da se premijerna ekipa našla na meti pretnji stanovnika ovog grada.

Autor: N.V.

#Zilha Karišik Fetić

<
'