AKTUELNO

Razočarala se u svoju devojku.

Sinoć je, nakon više dana priželjkivanja, Jovana Tomić Matora uspela da se čuje sa svojom devojkom Sanjom Stanković. U video-pozivu Stankovićeva je Matoroj rekla šta joj sve smeta u njenom ponašanju, a nakon razgovora, isprovocirana zadrugarkinim rečima da se sigurno viđa sa bivšim verenikom, ova bivša stanarka Bele kuće preko Instagrama je svima stavila do znanja da Matoru definitivno ostavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

U želji da saznamo da li je Sanja zaista rešila da stavi tačku na vezu sa Jovanom, pozvali smo je i proverili.

Da, definitivno je kraj! Ne znam da li mi se više zgadilo njeno ponašanje pre poziva ili posle poziva koliko me je pljuvala i govorila neistinu. Neću pričati ništa loše o njoj jer bila je moj izbor i bile smo u vezi, ali ako me ona volela i bila deo mog života, nije trebala da me pljuje onako i da iznosi laži. Prvo plače, povraća, nije joj dobro, a posle 10 minuta me ispljuje najstrašnije. Nisam se pomirila sa bivšim dečkom, niti sam bilo šta imala sa njim, ona se čula sa bivšom svaki put kad se mi posvađamo, a ja ne mogu da pozovem bivšeg dečka kada mi je bila preko neophodna njegova pomoć - rekla je Sanja za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Luna samo jedan od okidača za raskid, Sanja nam je istakla da joj nije jasan toliko prisan odnos sa celom porodicom Đogani, tačnije sa Lunom, Gagijem i Anabelom.

Njena opsednutost Đoganijevima je očigledna i to svi provaljuju, a zna dobro da mi smeta, jer sam joj već nekoliko puta rekla da ne želim da je vidim blizu Lune, ali me je zabolelo što je posle svega prišla Anabeli, zna kakve smo probleme imale napolju sa njom koja je u sve htela da umeša i moju majku, i još se sada njima žali i mene pljuje i izvrće moje reči u pozivu. Sama sam i nemam nikog - rekla je Stankovićeva za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: J.V.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#TV Pink

'