AKTUELNO

Sigurna je da će on pobediti opaki virus koji tutnji svetom.

Pevačica Maja Nikolić oglasila se na svom Instagram profilu kako bi poslala poruku podrške kolegi Đorđu Davidu koji je oboleo od koronavirusa. 

Foto: Pink.rs

Naime, ona je snimila motivacioni video za svog kolegu. Na Maji je bila bluza ispod koje su virile gole grudi bez brushaltera tako da se sve videlo. I dok se obraćala bolesnom Đorđu, ona je malo i zapevala.

Foto: Instagram.com

- Podrška našem Đorđu Davidu koji je zbog korona virusa u bolnici. Svi smo mi negde svesni opasnosti, ali ni približno dok se to ne desi nama, ili nekom nama bliskom. Moj kolega, Đorđe David je pozitivan na korona virus i nalazi se u bolnici. On je rođeni pobednik i pobediće ovo, sigurna sam. Danas smo kućama, a već sutra možemo biti u bolnici - napisala je Maja.

View this post on Instagram

Svi smo negde svesni opasnosti ali ni priblizno dok se to ne desi nama, ili nekom nama bliskom. Moj kolega, nas kolega, Djordje David je pozitivan na Korona virus i nalazi se u bolnici. Dordje David je rodjeni pobednik i pobedice i ovo, sigurna sam. Danas smo u kucama a vec sutra mozemo biti u bolnici. Zato svi zajedno pevamo za @djordje_david ❤ Cuvajte sebe i druge! #djordjedavid #pobeda #muzika #balkan #ostanikodkuće #ostanidoma #ostajemkodkuće #podrska #volimote #stopcoronavírus @sara_reljic.1 @natalijatrikfxofficial @kijakockar @ivangavrilovicofficial @bekvalceva @ognjenamidzic @sashkajanx @gasttozz.official @miaborisavljevic @katarina_zivkovic_official @nikolarumenic

A post shared by Maja Nikolic Official (@majanikolic_singer) on

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Đorđe David

'