AKTUELNO

Neće biti lako.

Anabela Atijas, pevačica i majka Lune Đogani, večeras ulazi u "Zadrugu 3", a pre nego što će se pojaviti na vratima Bele kuće, Anabela je sve što joj leži na duši podelila sa širokim auditorijumom u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i novinara i urednika zabave portala Pink.rs Darka Tanasijevića.

Nakon što je prikazan prilog na kom se Luna Đogani i Marko Miljković svađaju zbog njegovog flertovanja sa Jelenom Pešić, Anabela je sve prokomentarisala.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Kako će Luna reagovati kada te vidi na vratima - pitala je Dušica.
Vidim da joj je danas težak dan, da je iscrpljena, možda na momenat proviri Luna koju ja poznajem, ona ranjena srna, ali ovaj put neću dopustiti da me izmanipuliše, ne podržavam stav takvih ljudi, iako mi je rođeno dete. Drugi scenario je da skače, da izađe iz Zadruge, da beži preko krova, to očekujem isto, da krivi mene da sam došla da joj uništim život. Ja sam došla za svoje druge dve ćerke. Ja sam pre tri godine imala karijeru, ali sam zapostavila sebe. Ja iza svega stojim. To robovlasništvo, bahatost, potreba i vrisak za priznanjem da si neko i nešto, potpuno pogrešan način vrištiš da budeš neko i nešto, ono sa rođendana, otimanje mikrofona, ućutkavanje novinara... To su sve odlike jednog egoiste, samoživog, iskompleksiranog, nesrećnog bića koji po svaku cenu hoće da bude priznat u ovom Beogradu - rekla je Anabela.
Njegovi fanovi su izneli stav da je on mene ućutkao, ja sam samo obavljao svoj posao. Samo sam se povukao iz te priče, nisam hteo da se spuštam na taj nivo koji meni ne priliči - dodao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su napolju izgledala vaša druženja, van kamera - upitala je voditeljka.
Što se tiče tih događaja, ja sam samo na jedan otišla sa njima, išli smo zajedno, to je jedno jedino veče. Uvek sam bila pozivana, odbijala sam da idem, da ne bi bilo priče: "Evo je mama u blizini". Odustajala sam od događaja da ne bih ugrozila njih dvoje. Čula sam da je posle tih događaja uvek bio pakao. Toliko sam retko odlazila tamo, nisam mogla da podnesem energiju koja je vladala u stanu, koji sam s toliko ljubavi opremala. Mi smo zaista videli koliko ona pati zadnjih meseci Zadruge 2, mi smo hteli da ona uđe u svoj stan kad izađe iz Zadruge. To je bio znak koliko nas ima milion posto. Ja vidim svojim očima da je takva energija tamo da sam ja zanimljivija i energičnija od njih dvoje zajedno. Lakše je bilo sedeti kući. Bili smo par puta, kitila se jelka, mama je išla da kupi ukrase, mama je i raskitila jelku, sama sebi se gadim, iskena da budem - navela je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'