AKTUELNO

Na kraju večeri, oba para zaspala su u istim posteljama.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Tara Simov je ponovo počela da plače i otišla u Rajski vrt, a za njom su došli i Mateja Matijević i Mlađa Jovanović.

Tara nije mogla da se smiri i odbijala je kontakt sa Matejom.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da me ne voli, da je čekao da me prođe - govorila je Simova dok je prala ruku koju je raskrvarila.
Nije mi stalo više do nje u emotivnom smislu - rekao je Mateja.

Detaljnije o tome, pogledajte u nastavku.

Nakon ove scene koju je Tara priredila Mateji, odvojila se u toalet i o svemu razgovarala sa Davidom Dragojevićem.

Danas sam bila normalna, doživim nervni slom, Mateja mi je rekao da me ne voli. Ja sam ga slagala da ga ne volim. Ja sebe brukam, brukam svoju porodicu. Jede me sramota - pričala je Tara.
Budi normalna, šminkaj se. Nemoj da dozvoliš da se drugarice tebe stide. Neće ti niko dati šansu. Gledaj sebe. Brukaš sebe, roditelje, dozvoljavaš da drugovi ne popiju kafu sa tobom, da te se stice. Neću dati Ani da ti priđe ako budeš takva. Mlada si, okreni novi list. Stavi tačku - savetovao ju je Dragojević.

Kako je izgledao njihov razgovor u toaletu, pogledajte u nastavku.

Nakon ovoga, Tara i Mateja u sobi su se neko vreme ignorisali, zatim su razgovarali o Tarinom poljupcu sa Vladimirom Tomovićem, a onda su, po svemu sudeći, prešli preko svega i rešili da "porazgovaraju" ispod jorgana.

Kako se odvijala ova situacija, pogledajte u snimcima u nastavku.

S druge strane, čini se da su Luna Đogani i Marko Miljković uspeli da izglade odnose. Luna je uspela da ignoriše snimak koji im je pušten a na kom su se raspravljali o ljubičastom ćebencetu koje je Marko dobio od Jelene Pešić. Umesto da ponovo potežu tu temu, Đoganijeva je Miljkoviću otkrila da želi da joj napravi bebu.

Sviđaju mi se tvoje usne. Hoću da budeš sa mnom do kraja života, da budeš moj muž, da mi napraviš malu devojčicu. Hoću da imamo veliku porodicu - pričala je Đoganijeva.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nakon toga poteglo se i pitanje Luninog izostanka sa Markove slave i velike krize koju su imali, a kako su oni to objasnili, možete saznati u video-snimku koji je u nastavku.

Ovo "Gledanje snimaka" prošlo je prilično "bezbolno" za Lunu i Marka, kada su se osamili u hotelu, povela se priča o njihovoj svadbi i deci!

Foto: TV Pink Printscreen

Moja energija. "Zadruga 22" sa porodicom i idemo u apartman, jedno ja nosim, jedno ti i troje ide pored nas. Je l' možeš da zamisliš našu svadbu? - pričala je Luna Miljkoviću dok se on smeškao.
To bi bio međunarodni cirkus. Rakija, pa trubači, muzika, di-džej. Ne znam koliko bi ljudi preživeli - rekao je Miljković.

Šta se sve dešavalo u hotelskoj sobi na imanju u Šimanovcima, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: J.V.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'