AKTUELNO

Ovaj zadrugar sam je tražio da ga obezbeđenje odvede u zatvor, kako bi pokušao da se pribere i dođe sebi nakon bolnog razočaranja u devojku u koju se iskreno zaljubio.

Turbulentan odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića se ne smiruje. Iako su raskidali više puta, ponovo su, na njenom rođendanu, obnovili vezu, a zatim se nedugo kasnije posvađali ponovo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć mu je prvo zasmetao Minin odnos sa novim zadrugarom, Lukom Belićem.

Ja sam shvatila da moja majka misli da naša veza ne treba da se nastavi. Rekla sam da ću na kraju iz "Zadruge" izaći sama, rekla sam to, iskreno, ne znam šta da radim. Ljubinu čestitku nije hteo da čuje. Ljuba je rekla da je Mensur isto "s" kao Tomović, možda i veće. Njega je najviše zabolelo to što sam sedela sa Lukom, Orozovićem, Janjušem i Mićom, ja sam malo htela da se sklonim - nastavila je Vrbaški.
Što si otišla gde su ti ljudi nepoznati? Znaš ti dobro kad si dolazila kod njega... Devojka da se nakon svađe vraća u ekipu sa ljudima sa kojima ja nisam dobar. Ne želim da se nalazi u tom društvu - dodao je Mensur.

Više o tome možete saznati u video-snimcima koji su u nastavku.

Nakon svađe za crnim stolom, Mensur je napustio Belu kuću i "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. On je otišao u pab, a za njim su krenuli Miljana i Lepi Mića.

To je problem, kada daš sve, pa ti k*rac vrati! Bre! Sram je bilo, mater joj j*bem! Smrad jedan! J*bem je u usta! Kako je bre nije sramota? Čitavog sebe sam joj dao, zna šta mi smeta! Smrad jedan! Baš zbog ovih priča ja ne sedim sa ljudima - ponavljao je Mensur koji se gušio u suzama sve vreme.

Kako je to izgledalo, možete videti u video-snimku u nastavku.

Nakon emotivnog kraha koji je doživeo u pabu, vratio se u Belu kuću, a zatim molio momke iz obezbeđenja da ga odvedu u zatvor.

Vodi me u zatvor, brate! Vodite me u zatvor da ne razbijem sve. Hajde, vodite me! Ja sam na kraju za sve kriv, a svi znamo kako je! Povedi me u zatvor, neću da izlazim dva dana! - dodao je Mensur.

Kako je to izgledalo, možete videti u video-snimku u nastavku.

Kao pi*ka sada neka plačem, sram da te bude! Pola kuće sam počeo da mrzim zbog nje. Davida sam počeo da mrzim, zbog tih pogleda, s njim sam bio dobar i počeo sam da ga mrzim zbog nje. Sa svima hoće komunikaciju, hoće k*rac komunikaciju, opipava situaciju da bi se odvojila od mene. Evo ti sada uživaj, slobodu imaš - plakao je Mensur u zatvoru.

Više o tome možete saznati u video-snimcima koji su u nastavku.

Kako će se dalje odvijati odnos Mine i Mensura, ostaje da vidimo.

Autor: J.V.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'