AKTUELNO

Ponovo puklo prijateljstvo!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Anu Korać, a gledaoci su primetili promenu u ponašanju zadrugarke kada se nalazi blizu svog verenika Davida Dragojevića i njenog prijatelja sa kojim je dovođenja u ljubavnu aferu tokom ,,Zadruge 1" Marka Janjuša Janjuševića.

Ana, do kada misliš da glumiš da si srećna pored Davida, kada svi vidimo da nisi, bila si srećna samo sa Janjušem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam sa Davidom imala probleme, naravno da sam srećna u vezi sa svojim dečkom. Da nisam, raskinula bih, ne bih ostajala u vezi. Ja sam pitala Davida da li mu smeta, rekao je da mu smeta i to je to - odgovorila je Ana.
Ne družimo se više, žao mi je zbog toga, moram reći. Ana je bila sa mnom raspoložena, jeste, ali ne kažem da sa Davidom to ne radi u nekim merama, a sa mnom je uvek bila nasmejana - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To poređenje, ja sa njim nema ništa, šta meni smeta, ja ću reći. Njoj smeta svaka sitnica, što ona ne pokazuje, kako ona reaguje na bilo kakve stvari, koje su ustvari ništa. To što smo imali malu svađu, pravi se od toga kao da nije srećna, ovde drugi parovi j*bu mame jedni drugima. Svaki normalan muškarac bi odreagovao kao ja, a to vređanje, da sam spominjao njen prošli život, nikad uvredu nije dobila. Ona je najsrećnija žena pored mene. Za mene ovo nije samo rijaliti, ko to kaže, to je samo izvlačenje - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'