AKTUELNO

Spreman je da stane na ludi kamen sa njom.

Bivša supruga folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti. Međutim, zadnjih dana domaća javnost bruji o tome da Sonja ponovo uživa u ljubavi i to sa turskim pevačem i milionerom Ozkanom Šenom, koji se predstavlja kao Mister Džejd.

Foto: E-Stock/Kobra

Upoznali smo se pre nekoliko meseci na jednom gala događaju u Diseldorfu. Stekla je moje poverenje na prvi pogled, a to je veoma teško pronaći među današnjim ženama. Možda je baš ona razlog što me je posao doveo u Beograd. Ovde su ljudi divni, srdačni i uvek iz ove zemlje odem prepun utisaka. Nikad ne znate šta može da vam se dogodi i u koga možete da se zaljubite. Sonja je divna i imam ozbiljne planove s njom. Moguće da će mi biti supruga. Polako, videćete. Ona je razvedena, a ja sam slobodan i ne vidim prepreku u tome - rekao je turski pevač.

On je naveo i da poznaje bivšeg supruga Emine Jahović, Mustafu Sandala i da su veoma dobri prijatelji, te da su i Emina i Mustafa sjajni ljudi.

Ozkan Šen je popularni pevač iz Turske. Imao je veoma teško detinjstvo, a pune tri godine je, kao mlad momak, sav novac koji je zaradio štedeo za cigle i materijal za prvu salu za proslave koju je napravio. Potom je počeo da zarađuje veliki novac i pravio je salu za salom, što u Turskoj, što u Evropi. Međutim, nije svu zaradu čuvao za sebe, već je njen deo uvek poklanjao. Zbog toga je u Turskoj dobio i nagradu za izuzetnog humanitarca. On je, više puta, preko Instagrama ljudima delio novac, ali i skupe poklone poput satova od više hiljada evra.

Autor: Pink.rs

#Sonja Vuksanović

'