AKTUELNO

Smatra da će im se vratiti sve što su njemu radili.

Dejan i Dalila Dragojević večeras su samoinicijativno napustili najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu" i to nakon svađe sa Miljanom Kulić. Iako je delovalo da ova svađa koju su imali nije toliko strašna, bračni par je napravio skandal i rešili su da zauvek napuste Belu kuću. Zbog toga su i diskvalifikovani, te će morati da snose posledice, a o tome više možete pročitati klikom na link ispod.

Neko ko je sa Dejanom i Dalilom na samom početku treće sezone "Zadruge" imao velike svađe bio je Filip Mijatov. Podsetimo, između njih je došlo do razmene surovih reči i psovki, a samo nakon tri dana od početka aktuelne sezone, Mijatov je napustio Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi smatraju da su upravo Dejan i Dalila krivi za to što je Mijatov napustio Zadrugu, što je i u emisiji "Pitanja novinara" rekao Stefan Karić, a sada je Filip odlučio da se oglasi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što su meni Dejan i Dalila uradili, večeras su oni doživeli na svojoj koži. Sada će platiti cenu. Poniženi su kao najveća go*na. To poniženje će videti odmah nakon izlaska - napisao je Filip.

Foto: Instagram.com/filip_mijatov

Autor: Pink.rs

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Mijatov

#Zadruga

'