AKTUELNO

Ova članica je negodovala zbog rekacije publike na njene komentare.

U večerašnjoj epizodi "Ja imam talenat" predstavio se takmičar Marin Pakić iz Lajkovca. Njegov talenat je sviranje gitare, a u žiriju je došlo do sukoba zbog ovog takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Šesnaestogodišnji Marin je na gitari prvo odsvirao "Jovano, Jovanke", nakon čega mu je Srđan Žika Todorović rekao da je ambiciozno s njegove strane svirati nešto što svira Vlatko Stefanovski.

Bilo je jako kruto, tvrdo, tačno, ali možda si ipak trebao nešto lakše da izabereš - rekao je Žika i zamolio ovog takmičara da odsvira nešto bez matrice.

Foto: YouTube screenshot

Najbitniji mi je Vaš komentar, da znate odmah - rekao je Marin Pakić.

Marin Pakić je zatim odsvirao još jednu pesmu akapela, što se Žiki posebno svidelo.

Da si došao sa ovakvom pesmom i ovo nam odsvirao, to bi bilo to. Od mene bi dobio zlatno dugme - rekao je Žika sa kojim se nije složila Danica Maksimović.
Pošto ti je Žikin stav najbitniji, ja ću reći ne! Ja sam nebitna, pa ću ti ja dati "ne", a ti vidi šta će Rasta da ti kaže. Ko sledeći put bude rekao da mu je Žikin glas najbitniji, ja mu neću dati glas - rekla je Danica, a publika u studiju je negodovala zbog ove njene odluke.

Foto: TvPink Printscreen

Što vi meni "ua", a što Žiki ne vičete "ua"? Niste korektni. Ti si dobar dečko, ti si iz mog kraja i ja ću ti dati "da", malo sam se zezala sa Žikom - rekla je Danica Maksimović.

Ona je publici pokazala srednje prste, jer je bila revoltirana njihovim reakcijama.

Foto: YouTube screenshot

Sve je prošlo u šaljivom tonu, a ovaj takmičar je sa četiri "da" prošao dalje.

Autor: J. Vučić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Takmičenje

'