AKTUELNO

Pevačica uhvaćena u brzoj vožnji u Beogradu, a to joj nije prvi put da krši saobraćajne propise.

Romana Panić jedna je od dama sa domaće javne scene koja voli brzu vožnju i ne mari mnogo za ograničenja. Ona je već imala nekoliko prekrašajnih prijava zbog vožnje u pijanom stanju. To joj nije bila dovoljna opomena, te je opet prekršila saobraćajne propise.

Panićeva je snimljena u aprilu 2015. godine kako vozi brzinom većom od propisane, pa joj je napisana prekršajna prijava. Ona će morati da dođe na suđenje, a osim zabrane vožnje do 30 dana, preti joj i novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara, kao i četiri kaznena poena. Izdat je prekršajni nalog da plati 20.000 dinara i to je već u izvršenju. Ukoliko ne plati, moraće da ide 20 dana u zatvor. Jedan dan zatvora je zamena za 1.000 dinara novčane kazne - rekao je dobro obavešten izvor.

Romana Panić je krajem decembra 2010. godine zbog vožnje u pijanom stanju uhapšena i odvedena na trežnjenje jer je tom prilikom imala 1.8 promila alkohola u krvi. Njoj je to delo zastarelo jer se nije pojavila na sudu i nije bila na adresi gde su joj stizali pozivi od suda, a tada je priznala da je pogrešila i da to neće ponoviti.

Foto: Printscreen Youtube

Tog dana došla sam sa puta i bila veoma umorna. Izašla sam, malo se opustila i nisam počinila nikakvo senzacionalno krivično delo. Ipak, priznajem da sam pogrešila, kajem se što sam vozila pod dejstvom alkohola i tako nešto sebi nikada više neću dozvoliti - izjavila je Romana Panić po izlasku iz pritvora.

Autor: J. V.

#Dozvola

#Romana Panić

#Saobraćaj

#Zatvor

#pevačica

'