AKTUELNO

Vlasnik i idejni tvorac Pinkovog istraživačkog razvojnog centra i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, predstavio je prvi uspeh svog najnovijeg proizvoda koji će u velikoj meri biti od koristi primarno u vojnoj industriji.

Naime, Pinkov razvojno istraživački centar je predstavio novog robota. U pitanju je jedinstveni proizvod koji ima niz mogućnosti, od ispuštanja letelica, do transporta opreme, municije i tereta.

- Neverovatno!!! PRDC je uspeo u robota “Džekija” ,koji nosi dve rakete i dve zolje spremne za ispaljivanje, da učita AI-recognizing koji je robota Džekija, u šumi od preko 100 mašina u PRDC proizvodnji, doveo nepogreśivo i tačno do mete i sam naciljao tačno mašinu na kojoj smo označili metu! Naravno da vojni operater kontroliše misiju ali je svakako daleko i NE IZLOŽEN, neprijateljskoj vatri! - istakao je Mitrović.

Ovaj robot može da ispušta i druge letelice, transportuje i ispušta druge robote, kutije sa municijom i opremom, ali i teret uz pomoć mreže.

Foto: TV Pink Printscreen

Kompanija PR-DC je zahvaljujući brojnim inovacijama, postali lider u oblasti modernih tehnologija.

Postigli su vrtoglavi uspeh za kratko vreme i postala nadaleko poznata po svojim izumima koji imaju neosporivu funkciju i kvalitet, a ovaj najnoviji proizvod sigurno nije kraj brojnim inovacijama, na kojima ova kompanija, već uveliko radi.

Autor: Aleksandra Aras